Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Take 2 na příští tři roky chystají 62 her, nejvíce v historii

+ aktualizovaný odbyt vlajkových sérií.

Fiskální report vydavatele Take 2 jako vždy přinesl pokrm pro novináře.

Tato společnost momentálně investuje do prý dosud největšího lineupu chystaných her ve své historii: celkem to bude 62 kousků, které vyjdou během příštích tří let.

Do konce března 2022 od ní dostaneme čtyři velké hardcore hry a šest remasterů či portů něčeho staršího (typicky to dnes upřesněné GTA 5 pro PS5/Xbox Series). Víme zatím jen to, že to zahrnuje jeden nový kousek od Gearboxu (snad ne Battleborn 2?) a že ty čtyři velké hry jsou rozděleny půl na půl mezi pokračování a nové značky.

Následně mezi dubnem 2022 až březnem 2024 dorazí celkem 19 hardcore titulů (a už mnohem méně remaků), kde - doufáme - by snad mohlo být i Grand Theft Auto 6 nebo pokračování BioShocku, Borderlands a Mafia, ale potvrzeno to oficiálně zatím není. Nicméně z těch 19 her půjde v sedmi případech o sporty, patnáct placených titulů a čtyři F2P

Take 2 rovněž v prezentaci pro akcionáře aktualizovali prodejní čísla svých vlajkových sérií. Sci-fi RPG The Outer Worlds je jinak už na 3 milionech kusů, kdy nárůst o půl milionu zařídilo zejména DLC Murder on Eridanos.

  • Grand Theft Auto: 345 milionu (z toho GTA5 má už 145 milionu kusů)
  • NBA 2K: 111 milionu
  • Borderlands: 70 milionu
  • Red Dead Redemption: 60 milionu (z toho RDR2 37 milionu)
  • Civilization: 57 milionu
  • BioShock: 37 milionů

Read this next