Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odklad Horizon: Forbidden West na 18. února 2022

Už to je jisté + PS5 patch pro první díl.

PlayStation 5 bude tento podzim bez velké vlastní exkluzivity, což může být v konkurenci xboxových vlajkových titulů Halo Infinite (prosinec) a Forza Horizon 5 (listopad) docela potíž.

Naplnil se černý scénář, na který jsme byli dopředu upozorňováni, že teoreticky může nastat: očekávaná akční adventura od Guerrilla Games nestíhá, přesně jak se hovořilo začátkem srpna.

Když se ve vysílání z Gamescomu objevil ředitel tvůrců a začal mluvit o nemilých komplikacích kvůli koronaviru, snaze o bezpečné pracovní prostředí i vybalancování práce s ostatním životem, a kterak nechtějí slevit ze zamýšlené kvality, o jakou jim celou dobu jde, bylo těm bystřejším hned jasné, co přijde vzápětí.

Ano, Horizon: Forbidden West bylo oficiálně odloženo z letošních Vánoc na 18. února 2022, kdy vyjde souběžně jak pro PS5, tak ve verzi pro PS4.

Pozitivem aspoň je, že předobjednávky hry oficiálně začnou už 2. září. Ale chtělo by to něco nového k jejich nakopnutí, že? Jako těch 14 minut z E3...

Druhou dobrou novinkou je, že první díl Horizon: Zero Dawn právě obdržel patch zdarma pro majitele PlayStation 5, s nímž už šlape v 60 snímcích za vteřinu.

Read this next