Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tales of Arise velmi rychle na milionu kusů

Japonské RPG je úspěšné.

Před pár dny vydaná hra Tales of Arise slaví první milník prodaných více jak jeden milion kusů této hry po celém světě za úvodní týden od vydání.

To ji činí nejrychleji prodávanou hrou z celé franšízy. S tímto milníkem ale přichází i další, a to více jak 25 milionů kusů prodaných her z franšízy Tales po celém světě.

"Jsme velmi hrdí i pokorní, když vidíme, jak fanoušci ale i nováčci se pouštějí do hraní Tales of Arise," řekl Yusuke Tomizawa, producent Tales of Arise, Bandai Namco Entertainment.

"Naším cílem bylo otevřít tento svět co největšímu počtu hráčů, ale zachovat DNA této franšízy. Chtěli bychom poděkovat hráčům za podporu."

Hra je nyní k dispozici na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S a PC. Pro hráče, kteří si chtějí hru vyzkoušet, je k dispozici také demo.

"Ponořte se do příběhu s Alphen a Shionne, a zapojte se s nimi do boje za osvobození Dahny, která je pod nadvládnou Rena. Během své cesty se setkáte se spoustou užasných postav a projdete se nadhernými a kouzelnými kraji," vábí tisková zpráva.

Watch on YouTube

Read this next