Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Guild Wars 2 a velké souboje pod vodou

Značná část hry bude pod hladinou.

Už tak masivní svět Guild Wars 2 bude rozšířen ještě o nemalé podvodní pasáže s plnohodnotným podvodním soubojovým systémem.

Soubojový systém a obecně celé pasáže pod vodou mají být údajně šité na míru podvodnímu prostředí. Nemají tak být jen “něčím navíc” jako tomu bývá v ostatních MMORPG hrách. V podvodních pasážích v Guild Wars 2 nebudete muset řešit kyslík a rychlost pohybu nebude pomalejší.

Při ponoření se totiž objeví zbrusu nová speciální lišta se schopnostmi, které můžete používat pouze pod vodou - musíte si dokonce vyměnit i zbraň. Pod vodou vám nebude fungovat například kuše, ale budete se muset vybavit harpunou, či jinou vhodnou zbraní.

Každá třída pak bude mít pod vodou vlastní sadu schopností, které bude moci používat, tak jako na souši. Engineer tak bude mít harpunu, různé výbušniny, torpéda a jiné technické udělátka. Elementalista bude moci například uvěznit žraloka ve vzduchové bublině, ve které bude bezmocně stoupat k hladině.

Vývojáři hodlají svých nových podvodních systémů řádně využít a slíbili, že ve hře bude pod vodou minimálně jedna celá oblast, spousta úkolů, obsahu a různých událostí, jak reportuje PC Gamer.

Read this next