Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Guild Wars 2 u nás vydá Comgad

Pokračuje v zastupování NCsoftu.

Distributor Comgad dnes oznámil obnovení spolupráce se společností NCsoft Europe. Stal se jejím výhradním zástupcem na českém a slovenském trhu, čímž navázal na dřívější kooperaci, ještě jako CD Projekt Czech. NCsoft je jedna z nejvýznamnějších firem, jež vyvíjí a vydává masově multiplayerové online hry na hrdiny (MMORPG) a jejíž portfolio sestává z úspěšných značek jako Guild Wars, Aion, City of Heroes a Lineage.

„NCsoft má upřímnou radost z partnerství s Comgadem," řekla Sarah Rogersová, obchodní ředitelka NCsoft Europe. „Díky své distribuční síti a rozsáhlým znalostem trhu je Comgad tím pravým partnerem, který se postará o naše zajímavé tituly stejně jako o vydání vysoce očekávané hry Guild Wars 2.

„Velice nás těší, že společnost NCsoft, se kterou jsme již dříve úspěšně spolupracovali, se nyní opět stala našim partnerem. Uvedeme u nás velkolepé pokračování Guild Wars, které si u nás svým inovativním přístupem (první MMORPG, které nevyžadovalo platbu měsíčních poplatků) získalo masivní a stabilní základnu fanoušků," napsal v tiskové zprávě výkonný ředitel společnosti Comgad Milan Czarnowski.

Guild Wars 2 zatím nemá stanoveno datum vydání, očekává se konec letošního roku. Podle informací Eurogameru se o vydání této hry ucházelo hned několik domácích distributorů, z nichž se podařilo uspět právě Comgadu. Zatím není jasné, zda hra bude lokalizována.

Deset minut bojů - starší trailer

Read this next