Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Halo: Reach ve třech edicích

Nejdražší se soškou za $150.

Pamatujete ještě na legendární edici Halo 3 s “helmou pro psa”? Halo: Reach bude mít také řádně vypečenou legendární edici. Ale nepředbíhejme. Halo: Reach bude uvedeno na trh ve třech edicích. Standardní edice bude naprosto klasická - hra za 60 dolarů.

Následovat bude edice limitovaná - tam bude hra zabalená ve speciální černé skříňce ONI a navrch zákazníci dostanou ještě herní set Elite brnění pro multiplayer a “taštičku artefaktů”, která obsahuje “osobní deník Dr. Halseyho a další tajné dokumenty, které odhalují dlouho držená tajemství kolem Halo univerza.”

Specialitkou bude ale legendární edice, která vyjde na lidových 150 dolarů. Za tuto exkluzivní cenu dostanete všechno to, co v limitované edici, plus navrch nádherně vypadající, ručně kreslenou sošku Noble Týmu s unikátním výrobním číslem. Speciálním herním bonusem bude efekt na Spartanském brnění - hořící helma. Název mluví sám za sebe.

Legendární edice vypadá docela pěkně, ale za 150 dolarů bychom si tam představovali trochu víc předmětů - kde je nějaký art book, soundtrack a podobné věci? Soška vypadá luxusně, ale za tuhle cenu dostat jenom sošku v pěkné krabici a pár věcí do hry? V porovnání se sběratelskou edicí StarCraftu 2 za 99 dolarů teda Halo: Reach bledne závistí.

Read this next