Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kdy si už zahrajete Dragon Age?

Až se jednou nebo dvakrát vyspíte.

Těšení se graduje, telefonická linka obchodů je věčně obsazena netrpělivými čekateli a každá další fotka krabic nebo příruček na paletě je doslova mučením. Všechny RPG pozitivní teď zajímá jediné: kdy už se do duchovního nástupce Baldurs Gate budu moci sám ponořit?

Nebude to trvat dlouho. Jen se jednou nebo dvakrát vyspíte, řeklo by se dětem, a máte Dragon Age Origins doma, pokud jste tedy vsadili na dobrý obchod s hrami. EA Czech totiž naštěstí příliš neřeší, že oficiální termín vydání pro Evropu je stanoven až na pátek 6. listopadu.

Xzone obdrželo standardní edici Dragon Age pro PC a Xbox 360 dnes odpoledne. Všem předobjednávajícím ho bude hned v úterý ráno rozesílat, takže ho dobírkou obdrží ve středu. Na kamenné prodejny Xzone v Praze, Brně a Ostravě hra dorazí v úterý odpoledne. Kusů bude dostatek, jak pro dřívější rezervace k osobnímu odběru, tak pro nově příchozí zájemce.

Sběratelské edice do Xzone ještě od distributora nedorazila, očekává se v úterý večer. A konečně PS3 verze Dragon Age má v celé Evropě již známé zpoždění, tudíž bude k dispozici přibližně za dva týdny (v USA vychází souběžně s ostatními verzemi).

Read this next