Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mechanické poškození do Gran Turismo 5

Doslova již za pár dnů.

Realistické závody Gran Turismo 5 tento měsíc čeká již druhý zásadní patch, který do hry přinese mimo jiné mechanické poškození vozů. Až doposud šlo deformovat pouze vnějšek automobilu, nyní budete moci neopatrným řízením poškodit třeba i motor.

Podle zprávy šéfa vývojářů Polyphony Kazunoriho Jamaučiho, vyjde update v první polovině prosince a přinese mimo jiné podporu volantů Logitech G25 a G27. Po jednom prý budou do hry přibývat také další dodatečné funkce do online lounge.

Jamauči také upřesnil, že možnost nahrávat replaye jednotlivých závodů na Youtube z původní hry zmizela proto, že renderování videí zabíralo příliš mnoho času a paměti PS3. Stále ale není vyloučené, že se tato funkce v nějakém příštím updatu objeví, stejně jako se zvažuje i možnost nakonfigurování nebo odstranění herního interfacu pro realističtější zážitek z jízdy.

Od zajímavosti není ani to, že v původní verzi Gran Turisma 5 měla prý být aréna pro úplně volné ježdění, kde by hráči dodržovali dopravní předpisy, zastavovali na světlech a dle libosti by mohli z vozu dokonce vylézt a jen tak se procházet po herním světě.

Read this next