Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V kolik hodin se odemkne StarCraft 2?

Majitelé krabicové verze se dočkají dřív.

Toužebně očekávaný StarCraft II: Wings of Liberty se začne prodávat již za pár hodin. Po celém světě, včetně ČR, bude probíhat půlnoční zahájení prodejů. Hru lze zakoupit jak v digitální, tak klasické krabicové verzi.

U nás pořádá půlnoční prodej obchod Xzone ve všech svých prodejnách - Praha, Brno, Ostrava a Plzeň. První zákazníci ve frontě dostanou plakát StarCraftu 2 zdarma. Více informací o půlnočním prodeji lze nalézt na Xzone Facebooku.

Hráči, kteří si koupí krabicovou verzi StarCraft II: Wings of Liberty budou moci hrát hru již od půlnoci našeho času. Naproti tomu hráči s digitální kopií si zahrají až v 10 hodin ráno našeho času. I samotná aktivace digitální kopie bude přístupná až v 10 hodin ráno, do té doby nebude možné hru nainstalovat. Pokud jste tedy plánovali hrát hru v režimu „guest“, ke kterému nepotřebujete přihlášení přes Battle.net, musíte stejně počkat do 10 hodin.

Právě v těchto časech bude Blizzard spouštět své servery s novým, značně vylepšeným Battle.netem, který je pro StarCraft 2 a další budoucí hry od Blizzardu klíčovým prvkem. Právě proto ani Blizzard nerozeslal novinářské kopie StarCraftu 2 časopisům a webům, protože bez Battle.netu není hra zdaleka plnohodnotným zážitkem. Všichni tedy začínají od zítřka, až na určité výjimky, jako je například Austrálie, kde se už StarCraft 2 vzhledem k posunu času vesele hraje.

Za tyto informace děkujeme Jatovi, administrátorovi největší české fanstránky o StarCraftu 2 – www.starcraftcz.com.

Aktualizace: Hra je již zpřístupněna hráčům v Jihovýchodní Asii - tzn. v Jižní Koreji se právě zastavil čas a všichni hrají jejich neoficiální národní sport...

Read this next