Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyhrajte s Battlefield 3 návštěvu do DICE

Unikátní video soutěž s EA.

EA ve spolupráci s vývojářským studiem DICE oznámili speciální soutěž "Jenom ve hře Battlefield 3," díky které můžete vyhrát jeden ze tří zájezdů do švédského Stockholmu pro dvě osoby, přímo do studia DICE.

Co pro to udělat? Musíte vytvořit "unikátní video, které bude obsahovat vaše autentické záběry pořízené během hraní Battlefield 3." Video musí být v HD a nesmí být použitý hudbení motiv chráněný autorskými právy - pouze hudební motiv přímo z Battlefield 3. A musíte mít samozřejmě alespoň 18 let.

"Soutěž tvůrců Battlefieldu 3 nazvaná "Jenom ve hře Battlefield 3" - "Nad rámec povinnosti" - si klade za cíl oslavit jedinečnost multiplayerového systému Battlefieldu 3 a úžasnou tvořivost jeho hráčů. Nahrajte video s některými z fantastických situací, které jsou možné jen v Battlefieldu, a zašlete nám ho. Vítěz soutěže bude moci navštívit studio DICE ve švédském Stockholmu a setkat se s autory této jedinečné hry," píše se na oficiálním webu Battlefieldu.

Seznam pravidel, podmínek a detailů najdete na této stránce (v češtině). Kompletní oficiální pravidla pak najdete v tomto PDF dokumentu (také v češtině).

Soutěž se na našem území týká pouze Česka. Slovensko není zahrnuto kvůli právním podmínkám.

Inspiraci pro své video můžete nabrat v tomto novém oficiálním videu:

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Read this next