Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 4. února

Přednáška o terénu Arma 3, dražší PS4 verze než na X1, borec v Tetris, čas nového TV pořadu...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Ivan Buchta z Bohemia Interactive bude tento pátek 6. února v pražském Goethe Institutu přednášet o vývoji, kterým prošlo navrhování virtuálních krajin, věnovat se bude i vztahu mezi virtuální a reálnou krajinou.

- Všimli jste si, že česká cena PS4 verze za všechny epizody Life is Strange je vyšší než u verze pro Xbox One? 550 Kč na PS4 oproti 399 Kč na X1 (via Minitrollcz).

- V jakém sledu budou tento víkend vysílány dva paralelně existující herní pořady na Prima Cool? Re-Play v sobotu od 11:30 (nový čas), Applikace od 12:05 a nový pořad Hrajeme s Alim od 12:40, v bývalý čas Re-Play. Popisován je v TV programu takto: "Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho (26 min)"

- Skupina překladatelů, která zatím bez úspěchu usiluje o češtinu do Dragon Age Inquisition, ohlásila přípravu lokalizace pro epizodickou adventuru Life is Strange.

- Horor White Night vyjde začátkem března i pro PC a X1.

- Resident Evil 7 vás ohromí, tvrdí dopředu producent Capcomu, přestože o něm ještě sám nic neví a pocházel by od jiného týmu než Revelations 2, na nějž se nyní firma naplno soustředí.

- Bill Gates má starosti, aby stroje nezačaly být super inteligentní.

- X360 verze World of Tanks dostala exkluzivní mapu Pacific Island i s novým typem tanku:

Watch on YouTube

- Neúspěšný a bleskově zlevněný Escape Dead Island dostane DLC Underwater Labs, vyplývá z uniklých achievementů.

- Předplatitelé služby EA Access odmění za důvěru bezplatný přístup k datadisku Second Assault pro Battlefield 4 na X1.

- Progamer a speedrunner ze Seattlu se stal teprve šestým hráčem na světě, prý prvním mimo Japonsko, který dokázal získat titul Ti Grand Master v Tetris na těžkou obtížnost a vysokou rychlost. Podívejte se na jeho úctyhodný výkon v záznamu. Je to robot!

Watch on YouTube

Read this next