If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kolik místa si připravit na tři podzimní hity?

Dishonored 2, XCOM 2 a Lara.

Dříve jsme se nároky na volné místo na harddisku obvykle dozvídali z Xbox Store, tentokrát štafetu převzal konkurenční PlayStation Store.

Na listopadovou stealth akci Dishonored 2 (Alza.cz) si připravte 30 GB, což lze považovat za současný průměr. Pokud se potvrdí slova tvůrců, že hru nepochopíte, než ji projdete dvakrát, mělo by jít o dobře investované místo na konzoli.

Konzolová konverze XCOM 2, která dorazí na pulty už koncem tohoto týdne (Alza.cz), si na PS4 ukousne rozumných 20,4 GB v případě standardní digitálky. Pokud zatoužíte po Deluxe verzi, zabere necelých 22 GB díky obsažení několika přídavků (Reinforcement Pack s přizpůsobením Anarchy Children, transformacemi Alien Hunter a bonusovou misí Shen's Last Gift).

Nejpodivnější jsou požadavky Rise of the Tomb Raider v re-edici k 20. výročí série (Alza.cz). Podle PS Store si prý vystačí jen s 15,5 GB místa na vaší PS4. Což je zvláštní, protože původní xboxová verze z loňského podzimu potřebovala o 5 GB více.

Vysvětlení jsou možná jen dvě: buď se někomu ve Square Enix a Crystal Dynamics povedlo vymyslet úžasnou kompresi. Nebo si ten veškerý nový obsah v re-edici budete muset stáhnout separátně, pokud by se do této velikosti nezapočítal.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dishonored 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments