Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Předčasný přístup k Dragon Age

Jak bude fungovat?

Stejně jako koncem léta, kdy se to hodilo na několik sportů, se i tento měsíc vyplatí mít aktivní předplatné služby EA Access. Minimálně pro nedočkavce nebo novináře. A jde také o jeden z momentů, kdy jsou majitelé Xbox One ve výhodě oproti všem ostatním platformám, na nichž nic takového nebude, i kvůli postoji Sony.

Předčasný přístup k plné verzi Dragon Age: Inquisition pro X1 se uživatelům EA Access odemkne už 13. listopadu, tedy pět dnů před oficiálním datem vydání v USA a dlouhých osm dnů před evropským startem 21. listopadu.

Po dobu celkem šesti hodin si budou moci vytvořit vlastního hrdinu, sestavit vlastní inkvizici a projít se herním světem Thedas. Nakouknout mohou dokonce i do kooperativních multiplayerových misí, které se nacházejí separátně.

Veškerý postup z EA Access verze se pak hráčům přenese do plné verze 18. listopadu. Jak známo, služba stojí 5 dolarů měsíčně, za které získáte i přístup k vybraným starším hrám od EA (např. NFS Rivals či Peggle 2) a také budete mít desetiprocentní slevu na koupi digitálních her. EA se nechali slyšet, že zájem o tento program překonává jejich interní předpovědi.

Read this next