Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámeno God of War 3 Remastered pro PS4

+ trailer, detaily, obrázky...

Sony dnes v podvečer oficiálně potvrdila, že chystá God of War 3 Remastered pro PlayStation 4. Pár minut starý oznamovací trailer remaku, i k příležitosti 10. narozenin této série.

Watch on YouTube

Remake na PS4 bude venku 14. července, tedy záměrně uprostřed prázdninového mrtva, což se minule Sony osvědčilo s Remastered edicí The Last of Us, o které se všude mluvilo, protože nic jiného se nedělo.

Nová verze God of War 3 s vylepšenou grafikou (prý realistické pohyby svalů, výrazy tváře) a ještě zvýrazněnou brutalitou a cákanci krve má běžet v rozlišení 1080p.

Šedesát snímků za vteřinu zatím tvůrci ze Sony Santa Monica uvádí jen jako cíl, který není úplně jistý. Určitě ve hře najdete oblíbený Photo mód pro sdílení momentek a logicky i veškeré DLC či kostýmy existující pro původní hru. Zamrzí snad jedině to, že nebude obsažen i novější díl God of War Ascension z 2013.

Bude to každopádně vůbec poprvé, co se Kratos v této epické rubačce podívá na současnou konzoli - originál pro PS3 vyšel už v březnu 2010 (recenze). Dle výrobce mělo jít "o jednu z nejvíce oceňovaných her minulé generace".

Read this next