Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Šestihodinové demo Dragon Age Inquisition

Benevolentní EA.

Nestává se často, abyste si dle mnoha anket nejlepší hru loňského roku (recenze, návod) směli bezplatně vyzkoušet v tak velkém rozsahu, navíc pouhý půlrok od vydání.

EA však zůstávají velmi progresivní a když v excelových tabulkách zavětří, že zájem o něco klesá či se zastavil, okamžitě na to reagují nějakým zvýhodněním, aby se prodeje daly opět do pohybu.

Úvod příběhu oceňovaného akčního fantasy RPG Dragon Age: Inquisition si tak můžete z Originu v PC verzi stáhnout a vyzkoušet po dobu benevolentních šesti hodin. Tato nabídka však není věčná, máte na její využití jen omezenou, neupřesněnou dobu.

Pokud se vám hra zalíbí a rozhodnete se upgradovat z trialu na plnou verzi, přenesou se vám do ní uložené pozice. Bohužel Inqusition má na Originu cenovku vrácenou na mastných 60 eur, tzn. 1600+ Kč (předtím šla ve slevách sehnat podstatně levněji), tudíž je výhodnější sáhnout po krabicovce za 1099 Kč.

Druhou výhodou tohoto obřího dema je i to, že multiplayer Dragon Age můžete testovat, jak dlouho chcete, včetně přístupu ke dvěma MP přídavkům. No, nějak se ty servery prostě zaplnit musejí. O víkendech navíc poběží speciální turnaje a soutěže.

Read this next