Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dechberoucí Anthem od BioWare v sedmiminutovém E3 demu

Co-op mise v prostředí Avatara.

"Co může být pro hráče lepšího, než se ztratit v úplně novém zážitku," ptá se jeden z šéfů EA v závěru konference Microsoftu?

"Vytvořili jsme měnící se bujný svět, nové typy hratelnosti, které v příštích letech budete navštěvovat s přáteli."

E3 demo Anthem, nové značky od BioWare Edmonton ve stylu Destiny či The Division (oznámené včera, původně Project Dylan), začíná cutscénou na tržišti s úžasným nasvícením a zpracováním obličejů postav (trochu jako poslední Deus Ex).

Watch on YouTube

"Vy a vaši přátelé jste freelancery, kteří mají zachránit lidstvo. Vlezete do robotického obleku (působivá animace z vlastních očí), a vypravíte se na co-op misi ve dvou. Každý exosuit prý nabídne odlišný herní zážitek.

Krajina otevřeného světa (čekajícího jen na vše prozkoumání) připomíná Avatara, takže proč neprovést volný pád (jako takový Iron Man) a přistát v džungli mezi stromy, kde vám pod nohama pobíhají divoká zvířata a vše hýří detaily? Půjde se i ponořit pod hladinu, kde vás bude stále pohánět raketový pohon na zádech. Zatímco se brodíte mělkou vodou, v dálce vidíte vodopády, a takových wow-momentů je zde přehršel.

Exosuit vybavíte smrtícími upgrady, které následně shodí obřího chodícího robota jak z Hvězdných válek, který svým pádem pokácí několik nedalekých stromů. Později se změní počasí na vichřici, bouře zapaluje okolní prostředí a vy se společně s parťáky neohroženě vydáváte do blýskanice...

Anthem vyjde na podzim 2018 s vychytávkami pro Xbox One X, vedle PC a PS4.

Read this next