Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak se budete v The Crew 2 přepínat z auta do letadla?

Osvětlující video.

Možná i kvůli rozladění z až moc filmového a příběhového Need for Speed Payback nás prezentace The Crew 2 na UbiSoftí E3 konferenci naprosto dostala. Nyní bylo dodatečně ve videu z prealfa verze rozvedeno, jak vlastně bude závodění s auty, letadly a loděmi naráz probíhat:

Watch on YouTube

Funguje to jako takový triatlon: jedno kolo závodíte s autem, ale jakmile dosáhnete checkpointu, hra se přepne do lodi, s tou ujedete další kolo, abyste se pak po dalším checkpointu zase přenesli do letadla, se kterým také vše dokončíte v posledním kole.

Samotná změna se neděje nějakým bláznivým transformováním auta do obojživelníka, jen prostě vozy v cutscéně projedou po mostě, pod nimiž už čekají připravené lodě, jejichž kontroly se vzápětí zhostíte. A po posledním skokánku na vodě už lodě pokračují dál samy, protože vy od té chvíle pilotujete kaskadérské letadlo jak z Red Bull Air Race.

Jednoduchý, přesto zajímavý nápad, který zabrání nudě. Je až s podivem, že s tím nepřišel někdo dříve. Celkem mají být na výběr čtyři disciplíny: Street Racing, Pro Racing, Off-Road a Freestyle.

Tak jako předchůdce se bude i dvojka odehrávat po celé rozloze USA, která má na herní ploše přes dva tisíce mílí čtverečních. Kdykoli se vám zachce, i mimo závod, se můžete jedním klikem v kruhovém menu přepnout do jiného dopravního prostředku, což zní rozhodně lákavě.

The Crew 2 vyjde pro PC, PS4 a X1 začátkem příštího roku (Alza.cz), momentálně UbiSoft přijímá přihlášky do betatestu.

Read this next