Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V Arcade editoru do Far Cry 5 se fantazii meze nekladou

+ trailer na Season Pass.

Rozhodně nepředvídatelnou, zásadní věc oznámil dnes odpoledne UbiSoft. Brzké Far Cry 5 (Alza.cz) totiž bude mít v sobě Far Cry Arcade, což je speciální prostor, kde budete jednoduše hrát komunitou vytvořené levely nebo si uděláte vlastní, které pak nasdílíte. Fantazii se prý meze klást nebudou.

Watch on YouTube

Má jít o místo, kde v budoucnu najdete takřka nekonečně obsahu. I díky faktu, že vám výrobce zpřístupní přes 9000 objektů z šesti jeho dalších her (včetně minulých dvou dílů FC, Watch Dogs a starších Assassins Creed). Další bude kutilům průběžně přidávat v šesti aktualizacích s novými 1500 objekty a oficiálními mapami přímo od vývojářů. Mohou tak vzniknout až totální konverze her a spousta jiných nápadů, to vše ve třech režimech (singl, co-op, mulťák šest proti šesti).

K Far Cry Arcade, které by se mohlo stát takovým MineCraftem pro UbiSoftí tituly (proč radši neexistuje coby samostatná služba a je jako přílepek FC5?) a vyjde bezplatně někdy později po základní hře, máme ještě níže přehlednou infografiku. "Je to jako na herním automatu, nikdy nevíte, jaké hry tam najdete či co vše naleznete. Půjde o velmi pestrý obsah a možností pro kreativce jsou neomezené," tvrdí autoři.

Nepřehédněte také první video na Season Pass do FC5 (ohlášený před měsícem) s výpravami do Vietnamu či na Mars:

Watch on YouTube

Read this next