Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Proč nebudou v Anthem románky?

BioWare vysvětlují.

Není to odpověď, ze které by byli fanoušci BioWare a série Mass Effect nějak extra nadšení, ale zase musí ocenit, že se jim aspoň dostane odpovědi.

Výkonný producent Anthem (Alza.cz), Mark Darrah, se pustil do trochu neohrabaného vysvětlování, proč nebudou v této únorové sci-fi onlinovce románky s různými NPC postavami, jak to všichni milovali v předešlých hrách tohoto studia.

"Snažíme se o to mít ve hře vztahy, které budou univerzální. Jinými slovy, chceme, aby všichni hráči měli hluboké interakce, leč tyto věci by část z toho zamkly, pokud byste ve hře byli v rozličných vztazích".

Když jste někoho v Mass Effect svedli, uzavřely se vám tím některé jiné možnosti. Oproti tomu v Anthem má mít každý hráč stejné šance navázat určité vztahy jako ostatní živí hráči.

Producent dále řekl, že od prvního okamžiku s hrou budete mít přístupný jediný Javelin oblek (Ranger). Ty ostatní se zpřístupní až později, když splníte dané mise. Aby všichni hráči s tím samým Javelinem nepůsobili totožně, bude tu možnost je barevně odlišit či přehodit, leč při startu hry nebudete mít vizuální přizpůsobení kompletně pod kontrolou, to asi až později.

Přenášení uložených pozic mezi PC a konzolovkami patrně nebude fungovat. Jinak bylo znovu zopakováno, že když se pustíte do hraní singleplayeru osamoceně, počítačem řízení parťáci vám společnost dělat nebudou.

Read this next