Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaklínač 3 pro Switch v nabídce francouzského velkoobchodu

Fantasmagorie nebo ne?

Jak moc by takový port musel být ořezaný, aby se na málo výkonné hybridní konzoli od Nintenda vůbec rozběhl? Vzpomeňte si, jak rozlehlý otevřený svět v některých herních situacích (ne)zvládaly standardní modely PS4 a Xbox One, nebo jaký hardware jste museli mít v PC, abyste si vše pořádně užili.

To, co by ještě před rokem připadalo jako úplná fantasmagorie, nyní není úplně vyloučené, protože na tuto platformy vyšly i hry, u kterých byste to dopředu netipovali, že se tak stane.

Každopádně: francouzský velkoobchod s hrami zařadil do nabídky Zaklínač 3 (Alza.cz) ve verzi pro Nintendo Switch.

Na první pohled to působí krajně podezřele, když se podíváte, že listuje i celou řadu dalších nereálných titulů či konverzí. Na druhou stranu, nejde jen o nějaký obyčejný online-shop, kam si administrátor může přidat, cokoli se mu zrovna zachce nebo co by si přál jednou zahrát, nýbrž velkoobchod, který už má nějakou odpovědnost vůči odběratelům, tzn. obchodním partnerům.

Nepochybně by to byla zajímavá analýza rozdílů na Digital Foundry, pokud by Switch verze jela v 480p a s nízkým dohledem do dálky. Stejně tak by musel CD Projekt Red použít pořádný kus alchymie k nacpání veškerých dat na 16GB paměťovou kartu.

Watch on YouTube

Read this next