If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Celou trilogii Hitman si užijete ve VR

Čerstvé oznámení + UPDATE.

V právě probíhajícím vysílání State of Play bylo oznámeno něco pro fanoušky nájemného vraha.

A to že celou trilogii Hitman, včetně nového dílu Hitman 3 vycházejícího v lednu 2021, si budete moci někdy začátkem příštího roku užít ve virtuální realitě.

Cover image for YouTube videoHITMAN 3 - VR Announcement Trailer | PS VR

Jedná se o výsledek spolupráce mezi Sony a dánským studiem IO Interactive, které tedy musí celý stávající zážitek z Hitman 1 a Hitman 2 předělat do pohledu z vlastních očí, protože dosud byla hra s third-person kamerou.

Jisté je, že to vše pošlape na stávající generaci headsetu PlayStation VR, i když je možné, že se v blízké budoucnosti objeví lepší hardware.

Autoři pak ještě dodali, že podporovány budou ve VR všechny lokace z celé trilogie, celkem jich je přes dvacet (vč. Sapienza, New Yorku či Paříže). Pokud si pořídíte jen trojku, můžete do ní "ručně" naimportovat prostředí z minulých dvou dílů série. Bude prý potřeba je spustit z Hitmana 3, abyste je mohli hrát ve VR.

"Hraní ve VR úplně změmí žánr Hitmana, protože budete vše sledovat z vlastních očí, což vás více vtáhne do herního světa a ocitnete se tváří v tvář svým obětím. Při splynutí s davem zase uslyšíte konverzace různých lidí a můžete mít interakce s prostředím přes vaše ruce," uvedli IO na homepage. VR verze hry vás prý zaujme unikátním způsobem a tvůrci se nemohou dočkat, jaké kreativní průchody komunita dokáže vymyslet

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman 3

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments