Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Objasňující detaily o povaze Gotham Knights

A většina z nich je pozitivních. Není to online služba.

Bylo jasné, že sobotním představením to samozřejmě neskončí.

Kreativní ředitel Patrick Redding a senior producent Fleur Marty z WB Games Montreal dnes odpověděli na nejčastější dotazy fanoušků na IGN.

Gotham Knights bude mít vlastní uzavřený příběh, půjde celý projít sólo offline (nikdo vás nebude nutit do online zážitku) a nejedná se o "hru coby živou službu". Má jít o start nové série bez souvislosti s Arkhamem.

Ačkoli boje budou jeho hráčům povědomé, narazí v nich i na řadu nových věcí. Výbava zahrne zbraně na blízko i na dálku, plus různé obleky. Vymazlenost postav se může od sebe široce lišit dle toho, na co tu vaši specializujete. Postavy jsou asymetrické, tzn. vzájemně se doplňují v co-opu, ale můžete tam mít i dvě úplně odlišné sestavy Batgirls. Nikdo vám nebude bránit ani co-opu ve čtyřech, ale nemusí to být to pravé ořechové, spíš bude lepší hrát ve dvou či se průběžně připojit a odpojit.

Design hry je navržen jako kompletně otevřený svět od úplného začátku, čili nejsou tu žádné oblasti, kam byste měli povolen vstup jen na určitém levelu postavy či později. Většina hry se odehraje v noci, protože dny spíš strávíte ve své základně. Ovládání má být pohodlné pro všechny hráče žánru third-person akčních adventur, co se týče útoků, obrany i komb.

Celou hru klidně prý můžete projít s jedinou postavou, bez přepínání na ostatní. Příběhová linka misí zaměřená na Mr. Freeze je pouze jednou z několika, budou tu i další takové o jiných zlosynech.

Speciální schopnosti si odemknete různými způsoby, i dle výbavy, chce to kvůli ukazateli staminy trochu strategický přístup. Ty ukazatele levelu nepřátel nad jejich hlavami mají být užitečné k přepnutí na jinou výbavu či zvážení, zda se s těmito zločinci během aktivit v otevřeném světě vůbec dát do křížku.

Read this next