Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

9 minut z hraní ELEX 2

+ podrobný popisek hry.

Nedlouho po oznámení ELEX 2, které dorazilo během E3, zde máme k tomuto akčnímu RPG něco dalšího.

Předně, německý magazín PC Games schrastil sestřih s devíti minutami z hraní přímo od Piranha Bytes.

Watch on YouTube

Od domácího distributora Comgad pak dorazil oficiální popisek hry a všech jejích vlastností, které citujeme níže v původním znění:

"Planeta Magalan se po událostech hry ELEX dočkala několika relativně klidných let: staré frakce byly rozprášeny a objevily se nové. Pokusy Berserků znovu osídlit a teraformovat zemi začaly přinášet ovoce. Po porážce Hybridu už Albové nepředstavují hrozbu. Náš hrdina Jax se však vrací s poznatky o nové hrozbě, která vrhá stín na Magalan. A právě Jax musí tyto různé frakce sjednotit, aby temnotě čelily společně.

ELEX 2 je pokračování hry ELEX, hry na hrdiny v otevřeném světě od Piranha Bytes, cenami ověnčených tvůrců sérií Gothic a Risen series. ELEX 2 se vrací do postapokalyptického sci-fi světa Magalan, s obrovským prostředím, které můžete prozkoumat díky bezkonkurenční svobodě pomocí jetpacku - v rámci epického příběhu budete moct cestovat dle libosti!

Několik let poté, co Jax porazil Hybrid, se z nebes snáší nová hrozba, která rozpoutává nebezpečnou sílu temného Elexu a ohrožuje veškerý život na planetě. Aby Jax ubránil mír na Magalanu a bezpečí své vlastní rodiny, musí se vydat na speciální misi. Během ní bude muset přesvědčit frakce, aby se spojily proti vetřelcům, ale také najít svého syna Dexe, který se cestou ztratil.

Ponořte se do obrovského, ručně vyrobeného, naprosto jedinečného světa s více frakcemi a rozmanitým prostředím, zasazeného do postapokalyptického sci-fi světa. Hra vám umožní:

Objevovat planetu Magalan díky bezprecedentní svobodě pomocí spolehlivého jetpacku, takže budete moct cestovat po mapě, a dokonce i létat!

Interagovat se zabydleným světem plným jedinečných nehráčských postav, které...

...si budou pamatovat, co jste udělali, a budou reagovat podle toho

...se přidají k vaší skupině nebo z ní odejdou podle toho, jak se budete chovat

...mohou zemřít, což bude mít dopad na příběh

Zapojit se do plynulého kontaktního i střeleckého boje s nesmírně vylepšeným systémem ovládání

Prožít příběh, kde mají vaše činy následky a kde se ponoříte do světa morálního rozhodování"

Read this next