Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Česká verze Fallout New Vegas stíhá

Největší a nejdražší lokalizace.

Společnost Cenega Czech oznámila dokončení české verze akčního RPG Fallout New Vegas pro PC. "V současné době již probíhá výroba lokalizovaných disků a podle předběžných plánů vyjde hra v Česku i na Slovensku souběžně s evropskou premiérou. To znamená, že si ji hráči budou moci vyzkoušet již 22. října," dává slib tisková zpráva.

PC verze bude kvůli registraci do služby Steam vyžadovat internetové připojení. Českou verzi hry Fallout New Vegas přitom nepůjde zakoupit přímo přes Steam, ale pouze aktivovat skrze krabicovou kopii. Pro zastánce originálních jazykových verzí je dobrou zprávou, že česká verze bude totiž obsahovat i původní anglické znění. Konzolové verze jsou pouze v angličtině.

"Z lokalizačního hlediska šlo o jeden z největších a nejdražších projektů posledních let a jsme opravdu velmi rádi, že se jej podařilo dokončit včas," prozradila na téma lokalizace Blanka Fleissigová, ředitelka společnosti.

Připomínáme, že od Xzone dostanete k novému Falloutu ještě Mentats, stimulátor mentálních pochodů aneb jednu z tzv. chytrých drog 21. století.

Read this next