Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rozdáváme 2800 klíčů do betatestu Star Wars: The Old Republic

Získejte ten svůj ihned přes automatický formulář.

Partnerský herní obchod Xzone ve spolupráci s Eurogamerem a Electronic Arts Czech dnes odpoledne začal rozdávat přístupové klíče do zátěžového betatestu sci-fi PC hry Star Wars: The Old Republic od BioWare.

Nejočekávanější onlinovku tohoto roku si kdokoli z vás bude moci vyzkoušet zdarma (na rozdíl od dřívějška už bez nutnosti předobjednávky) v rámci posledního kola obrovského betatestu. Má se uskutečnit o některém z víkendů na přelomu listopadu a prosince. Hrát by mělo jít až po dobu čtyř dnů a vlastně půjde o takovou náhražku dema jen pro pozvané.

Přesný termín konání ještě neví ani v EA, ale na stáhnutí klienta prý budete mít sedm až deset dnů náskok před samotným betatestem. Takže by se nemělo stát, že celý víkend promrháte čekáním na download hry, podobně jako se to někomu stalo u předčasného přístupu do BF3 bety.

Proč si o klíč do betatestu SWTOR požádat právě zde? Jednak je tam pro vás přichystána největší část z kódů vyhrazených pro lokální trh - celkově pro přesně 2800 zájemců z řad široké veřejnosti. A hlavně přístupový kód automaticky dostanete na zadaný e-mail ihned po odkliknutí formuláře, žádné dlouhé čekání na manuální rozesílání cvičenou opicí :)

Důležité je, že pro zajištění účasti v betatestu MUSÍTE nejpozději do půlnoci na sobotu 19. listopadu tento klíč obdržený na váš e-mail zadat sem, resp. provázat ho s vaším SWTOR účtem, který si případně vytvořte tady. Tím budete připraveni na budoucí betatest, do nějž klíč nepotřebujete tehdy, máte-li již existující SWTOR účet z období před 11. listopadem, protože ty získaly přístup automaticky.

EA uvádějí, že pro optimální herní zážitek v zátěžovém betatestu byste měli splňovat minimální systémové nároky. Plná verze Star Wars: The Old Republic bude spuštěna 21. prosince 2011 - více o ní v našem posledním preview nebo na fanstránce TheOldRepublic.cz.

Poslední video s inkvizitorkou Sithů proti Trooperovi

Read this next