Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První obrázek ze Serious Sama 3

Útočí mimozemšťané na Araby?

Na fanouškovské facebookové stránce věnované střílečce Serious Sam 3: BFE se objevil první obrázek ze hry. Vývojáři ze studia Croteam si sice dali záležet, abychom se z něj o hře nedozvěděli mnoho, i tak jde ale bezesporu o událost.

Na pozadí jakési arabské uličky vidíme obrovité mechanicko-organické monstrum, které jako by hlídalo ve vězení nebo bylo dokonce samo zamčené za mříží.

Kromě dvou fantastických zbraní, které se neobjevily v prvních dvou dílech hry, stojí za povšimnutí také zdi posekané dírami od kulek - znamená to snad, že se bude nový Serious Sam odehrávat uprostřed nějaké intergalaktické války v arabských zemích? A co znamená ta tajemná zkratka BFE v názvu? Na odpovědi si zatím musíme počkat.

Konečně je tu také dobrá zpráva pro všechny majitele steamové verze Serious Sam HD: The Second Encounter a zároveň SS HD: Gold Edition, The First Encounter nebo Double Pack.

První obrázek z hraní.

Odměnou za to, že si zakoupili dvě hry, nyní zdarma dostávají stažitelný přídavek Fusion. Ten v zásadě přeportovává všechny levely z prvního dílu do Second Encounteru a k dostání je také na Xbox Live.

Read this next