Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Záznam prezentací Dying Light, Beyond a nextgen FIFA 14

Takový byl druhý den živého vysílání z Eurogamer Expo.

Po včerejších streamech z přednášek na londýnské výstavě Eurogamer Expo by se ty dnešní snad už měly obejít bez technických potíží.

Jako testovací králík to prověří v 13:00 "papírová" VITA exkluzivita Tearaway od tvůrců LittleBigPlanet, což trochu zavání malou protekcí, protože v Media Molecule nyní pracuje člověk, kterému děkujeme za současný design stránek EG:

Watch on YouTube

Ve 14:00 byste si rozhodně měli udělat čas na sledování živého vysílání vystoupení slavného Davida Cage z Quantic Dream o jeho blížícím se dítku Beyond: Two Souls. Jeho hodnotu sice trochu znevažuje existence nedávného proslovu ze Sydney, ale dopředu víme, že jistě bude jako vždy hodně ukecaný, když využije svěřený čas do poslední vteřiny. A odpovědi na dobře mířené dotazy z publika by mohly přinést nějaké nové myšlenky o stavu či nešvarech herního průmyslu:

Watch on YouTube

Od 15:00 přijde aspoň pro nás vrchol pátečního dne, kterým se stane prezentace Dying Light od designérů z polského Techlandu. Jistě budou povídat i o úskalích jejich prvního projektu pro příští generaci konzolí a když tomu budou zombíci nakloněni, snad i něco nového z hraní této nadějné survival akce o hledání zásob ve slumech, než na ně padne tma:

Watch on YouTube

Čím jsme si ale dopředu stoprocentně jistí, je zaplnění sálu Brity až do posledního místečka, než v 16:00 odstartuje předváděčka EA o vlastnostech next-gen verze FIFA 14. Půlhodina představuje docela solidní prostor k prozrazení mnoha utajovaných novinek o změnách v konverzi na PS4/Xbox One a když už hra pro starou generaci vyšla, nemuselo by se snad věnovat tolik času na opáčko základních faktů:

Watch on YouTube

Jelikož přednášející původně plánovaného DriveClubu onemocněl, v 17:00 muselo dojít ke změně programu a náhražku obstará Shahid Ahmad ze Sony, který probere několik nezávislých her mířících na PlayStation 4:

Watch on YouTube

Tím páteční sled živých streamů skončí, pokud tedy nepatříte mezi fanoušky našich kolegů z OutsideXbox, kterým bude patřit poslední hodina od 18:00. A nezapomeňte: v sobotu budeme pokračovat se Zaklínačem 3 a po skončení všech přednášek budou k dispozici jejich záznamy.

Read this next