Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Activison: Recenze Call of Duty Ghosts neovlivnily zájem hráčů

Hráči této série se na recenze očividně neohlížejí.

Call of Duty: Ghosts nemělo úplně nejlepší recenze. Pořád jsou nadprůměrné (u nás 6/10), na Metacritic vychází zhruba na 7/10, ale hodnocení jsou o něco menší než u předchozích dílů série. Eric Hirshberg z Activision ale říká, že to fanoušky a hráče nijak neovlivnilo.

V rozhovoru v časopise Game Informer se ho redaktoři zeptali, zda se nebojí, že je značka Call of Duty v nebezpečí a hráče nezačíná trochu nudit. "Ne," odpověděl na to rezolutně. "Už od začátku jsme upozorňovali, že vzhledem k přechodu na novou generaci konzolí to bude těžší, ale byla by chyba přisuzovat přecházení na jiné konzole stav celé série."

Zeptali se ho také, zda to, že Call of Duty vychází každý rok, nemůže ovlivnit, že značku trochu znehodnocuje, což je názor velké spousty kritiků. "Rozhodně ne, s tím s kritiky nesouhlasím. Vím, že Call of Duty je u některých kritiků viděno dost negativně a je mi jasné, že ne všem se líbí naše strategie vydávat hru rok co rok, ale fanouškům to naštěstí nevadí."

"Je jasné, že názor recenzentů ne vždy zcela souzní s nadšením hráčů. Čteme recenze a zamýšlíme se nad věcmi, které nám vytýkají při kreativním procesu, ale nemůže to být jediné, čím se řídíme. Nejdůležitější jsou pro nás fanoušci, takže se snažíme dělat především hry, které milují."

Upozorňuje, že Ghosts byla nejpředprodávanější hra roku, stejně jako nejpředprodávanější next-gen hra. Současně je také nejhranější na Xbox Live.

VIDEORECENZE Call of Duty: Ghosts PC

Read this next