Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Z Rainbow Six Siege se stalo Free-2-Play

Pro kámoše o víkendu zdarma.

Tak tohle mělo rychlý spád, chtělo by se zvolat. Krok, který obvykle výrobci činí třeba po půl roce, aby nějak oživili zájem o hru a dostali k ní více lidí, udělal UbiSoft ani ne tři týdny po vydání Rainbow Six Siege (recenze, Alza.cz). Pravdou ovšem je, že nejde o nějaký jasný důkaz o neúspěchu, to samé v menším měřítku se konalo i u co-opu Far Cry 4.

Na tento víkend k této multiplayerové protiteroristické akci rozjel speciální akci - každý, kdo vlastní PC verzi, do ní může zdarma pozvat až čtyři své kamarády. Ti si až do nedělního večera mohou stáhnout plnou verzi zcela bezplatně a hrát ji proti vám, protože, "nic se nevyrovná hraní online se svými nejbližšími přáteli".

Stačí jít na homepage a nechat si tam vygenerovat patřičné klíče. Pak vaši kámoši budou moci hrát mulťák pět proti pěti, kooperativní Terrorist Hunt a dokonce i singleplayerové Situtations tréninky.

Za každého člověka, kterého k Rainbow Six Siege takto přivedete a uděláte mu tím vlastně reklamu, budete odměněni. A pokud se po skončení akce rozhodne hru pořídit, obdrží ji s 25 % slevou (více zde).

Mimochodem, vlastníte-li pořádné dělo, nezapomeňte si stáhnout oficiální Ultra HD Texture Pack s rozlišením až 4K, aniž byste potřebovali 4K monitor. Jen to chce slušnou grafickou kartu aspoň se 4 GB videopaměti - ukázky níže:

Read this next