Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rayman v remasterované kompilaci?

UPDATE.

O slavné sérii kreslených hopsaček nebylo pořádně slyšet už čtyři roky, od vypuštění PS4/X1 verzí posledního dílu Legends. Nyní se zdá, že by mohla být oživena.

Byl totiž objeven twitterový účet @RaymanTrilogyHD, který je zatím chráněn, nejspíš rezervován pro budoucí použití. Píše se tam:

"Užijte si Raymana (Alza.cz) jako nikdy předtím. Tři nejlepší staré díly, které dominovaly na PlayStation, se vrací v plnohodnotném HD upgradu grafiky pro současnou generaci konzolí".

Když se fanoušci pokoušeli zjistit, komu ten účet na Twitteru patří (trik, který se osvědčil už u Spyro od Activision), vyšlo najevo, že si ho někdo zaregistroval na emailový účet patrně na doméně UbiSoftu.

Samozřejmě, může to být celý podfuk, s cílem pouze zmást veřejnost, nicméně v současné době je populární vzkřísit staré hry tohoto žánru, jak minulý rok názorně dokázal Crash the Bandicoot.

Otázkou je, které díly Raymana by v této "HD Trilogy" byly obsaženy, a jak mohou být modernizovány, pokud některé byly ještě ve 2D či s neposednou 3D kamerou, která už teď u tohoto typu her tolik nefrčí.

UPDATE - dle později nasbíraných důkazů jde bohužel asi o podvod.

Read this next