Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bude Lilith ústřední záporňačkou Diablo 4?

Další únik z artbooku o novém dílu.

Po nedávném úniku z artbooku už není otázkou, jestli Diablo 4 bude a zda ho spatříme na Blizzconu za týden, nýbrž jaké asi tak bude a co přinese.

Fanstránky jako třeba WowHead v minulých dnech publikovaly články představující onen oficiální artbook k sérii Diablo, společně s novými ukázkami z knihy.

A mezi nimi se vyskytovala jedna velice zajímavá, která hovoří o postavě z Diablo 4, co by dle dedukcí některých snad mohla být i novou hlavní záporňačkou hry.

"Lilith z Diablo 4 je jejím novým uchopením, které je velmi odlišné od dřívějšího výskytu v události Diablo II Pandemonium. Její nový design reprezentuje skvělý příklad spolupráce mezi grafiky, kteří si mezi sebou posílají rané koncepty, řeknou, co se jim na nich líbí, a pokusí se je o něco vyšperkovat. Takto se to děje u mnoha postav z nového dílu," píše se v artbooku.

Samozřejmě zatím nevíme, jakou přesnou úlohu sehraje tato postava v příběhu. Fanoušci vyslovili názor, že její vzhled by docela ladil se stereotypy Blizzardu pro vzhled mocných ženských postav v jeho hrách. Čili hezká tvářička, celkově atraktivní postava, částečně se sexuálními prvky jako křídla, rohy atd. I proto se domnívají, že by mohla být jedním ze záporňáků, leč její vztahy s ostatními a motivy znají dopodrobna jen ti nejzarytější příznivci tohoto univerza.

Některé další ukázky z artbooku týkající se starších dílů série:

Read this next