Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Trailer o Jill Valentine z Resident Evil 3 a ultimátní trainer pro demo

+ odklad bety Resistance.

Její "redesignovaná" tvář patří mezi hlavní poznávací znamení remaku Resident Evil 3, takže ji nemusíme nijak složitě představovat.

Jill Valentine je hvězdou nového traileru od Capcomu, v němž se pohybuje po hrůzách Raccoon City, mezi zombíky, Nemesis a jinými biologickými zbraněmi.

Tato kráska nebude účinkovat pouze v singleplayerové kampani, ale také v multiplayerové samostatné hře Resident Evil Resistance, kde ztvární jednu z přeživších - ačkoli ne hned v době vydání, až později v nějakém updatu.

Watch on YouTube

Mimochodem, otevřená beta RE Resistance, co se měla rozjet dnes, trpí na Steamu a PS4 technickými problémy, takže se odkládá. Pouze na Xbox One se zdá, že start proběhl v pořádku a lze se tam do ní zapojit.

Komu se líbilo nedávné demo tohoto survival hororu, měl by si stáhnout ultimátní trainer pro jeho PC verzi.

Dovoluje různé neoficiální úpravy hry, jako změnu FOV (zorné pole výhledu), obtížnosti, rychlosti postav či jejich velikosti.

Krom toho umožňuje procházet zdí, přetočit cutscény, použít rychlé uložení hry, zapnout baterku a spoustu dalších věcí, které vylepší váš herní zážitek.

Na světě už je také jiná modifikace, se kterou lze demo hrát v pohledu z vlastních očí. Zatím však není k downloadu pro veřejnost, jen video:

Watch on YouTube

Read this next