Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zombíci na sjezdovce v Outbreak, druhé sezóně Call of Duty: Cold War

Čerstvý trailer a detaily.

Masivní nový Zombies zážitek, jaký tu ještě nikdy nebyl. Tak vzletně hovoří popisek u dnes večer publikovaného traileru na druhou sezónu - Outbreak - do bestselleru Call of Duty Black Ops: Cold War.

Tou velkou věcí je zde to, že hráči musí přežít a plnit úkoly poprvé na mapě s otevřeným světem. Což je zde třeba sjezdovka s funkční sedačkovou lanovkou a zasněženým lesem okolo, který zaplavili zombíci.

Dostanete z něj představu, co vás čeká: jump-pady, seskoky s padákem na velkou vzdálenost, dopravní prostředky a nové typy protivníků. Z beden roztroušených po celé mapě budete sbírat výbavu a loot (o nové typy krystalů), abyste zlepšili svou výzbroj.

Watch on YouTube

Týmy čtyř operativců se v dosud největší výzvě, Operation Threshold, vypraví do vícero oblastí na ruském Uralu. Když se do těchto zamořených teritorií vypravíte, podpoří to vaši snahu o průzkum prostředí a vezmete na svá bedra rizika.

Týmová spolupráce a koordinace tu bude klíčová, abyste dokázali dokončit mise (ochranu nasbíraných vzorků, eskort zařízení pro detekci portálů, získání kanystrů, eliminace vytyčených cílů a udržení se před vlnami nepřátel) a vyvázli otamtud naživu.

Tento režim bude k dispozici coby součást druhé sezóny už od 25. února 2021 - více na blogu Activision.

Read this next