Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zahájeny předobjednávky Gran Turismo 7, i se speciální výroční edicí

+ dvě trochu horší věci.

Sony rozjela předobjednávky pro Gran Turismo 7 vycházející 4. března 2022.

Tyto očekávané závody pro PS5 a PS4 dorazí v několika různých edicích.

Nově byla oznámena speciální výroční edice k 25. narozeninám série, která se steelbookem obsahuje: hru pro PlayStation 5 na disku, kód ke stažení PS4 verze, steelbook, herní kredity, Toyota GR Yaris se specifickým polepem ke stažení, avatary ke stažení, hudbu z Gran Turismo ke stažení, vozy Toyota Castrol TOM'S Supra ke stažení, Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth) ke stažení a Porsche 917K Living Legend ke stažení. Její odhadovaná cena je 2590 Kč (krabicovka Xzone), 2649 Kč (digitálka) či 90 dolarů.

Trochu znepokojující pro fanoušky hry je, že od domácí pobočky Sony zatím nebyla potvrzena čeština v Gran Turismo 7. Minulé díly ji přitom měly a krátce předtím vycházející Horizon: Forbidden West ji bude mít také.

Je možné, že se ještě třeba na něco čeká a že lokalizace může být oficiální cestou oznámena až někdy později, třeba před Vánocemi. Druhou teoretickou variantou je, že tentokrát překlad může chybět, čehož se někteří obávají, když jsme se o ní nedozvěděli tento týden v souvislosti se startem předobjednávek, jak by to dávalo smysl a jak se to obvykle dělává.

Další věcí je cena GT7. Digitálka, která opravňuje k hraní na obou konzolích PS5 a PS4, stojí 2119 Kč. Krabicovka na Xzone pouze pro PS5 je o něco levnější, 1999 Kč. Případně lze sáhnout po PS4 krabicovce za 1799 Kč a pak upgradovat na PS5 verzi za dodatečný poplatek 10 dolarů, jak se už vědělo po kauze s Horizon.

Více na PS Blogu.

Read this next