Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Epic o víkendu odhalí zbrusu novou značku

Bude to ta exkluzivita pro PlayStation 3?

Designový ředitel Epicu Cliff Bleszinski ve video promu pro Video Ggame Awards oznámil, že Epic na víkendové akci představí zcela novou herní značku.

"I když jsme teď byli zaneprázdnění podporou Gears of War 3 a Infinity Blade 2, něco pro vás máme. Je to kompletně svěží a nový zážitek od našeho týmu ze Severní Karolíny. Tohle si nebudete chtít nechat ujít," řekl Bleszinski ve videu.

Bleszinski také připomněl, že rok 2011 pro Epic znamená 20. výročí studia.

Na rozdíl od Bulletstormu nebo zmiňovaného Infinity Blade 2 bude nová hra pocházet přímo od samotných tvůrců Unrealu a Gears of War, nikoliv od externího studia. Bulletstorm dělala polská pobočka Epicu People Can Fly a Infinity Blade 2 zase Chair Entertainment.

Spekuluje se, že by mohla být nová značka Epicu exkluzivní pro PlayStation 3 - mohlo by se prý jednat dokonce o ono The Last of Us?

Výkonný producent akce VGA, Geoff Keighley, už dříve zmiňoval, že tahle PS3 exkluzivita (The Last of Us) všechny překvapí a že tomu "nebudeme věřit." Exkluzivní spojení doposud Xbox 360 studia Epic s PlayStationem 3 by si tipoval asi málokdo.

Bleszinski pak na Twitteru zmínil, že o nové značce od Epicu bude v budoucnu tweetovat Lee Perry, vedoucí designér Epicu a zřejmě tedy vedoucí této nové značky. Také dodal, že "to není to, co si myslíme." Tím zřejmě myslel hru postavenou na dříve zveřejněném videu "Samaritan" s next gen grafikou.

A aby se spekulace a dohady prohloubily ještě víc, Lee Perry tweetnul o tom, že si koupil Move ovladače pro PlayStation 3, načež tento tweet Geoff Keighley retweetoval. Náznak? Fabulace? Spekulace?

Dozvíme se o víkendu.

Jo a prý tam nebudou žádní vesmírní mariňáci.

Bude tohle ona tajemná nová hra od Epicu?

Read this next