Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Info o sběratelce a dvou režimech Halo 4

Představení co-opu Spartan Ops a MP Infinity na vesmírné lodi.

V poněkud chaotickém oznámení dnes Microsoft představil bonusový obsah, který dostanete k limitované edici listopadového Halo 4. Ta má v zahraničí stát 100 dolarů (cena v Kč není známa).

Každý předobjednávající dostane okamžitý přístup k balíčku devíti map nebo k šesti specifickým specializacím své postavy, které budou pro majitele běžné verze dostupné až později.

Vlastnící limitované edice budou mít navíc přes Xbox Live naservírováno unikátní grafické vylepšení nejen pro svou výzbroj. Tématem pro unikátní výbavu bude Spartan-IV, jež zahrnuje skin pro brnění i útočnou pušku. Dále bude k dispozici exkluzivní in-game emblém a další přídavky pro vlastního avatara v Xbox Live.

Vedle toho jsme se dozvěděli o samostatném režimu Spartan Ops zasahujícím jak do multiplayeru, tak do kampaňové části. "Do těchto kooperativních misí lze pozvat až tři další spoluhráče, kteří pomůžou s plněním úkolů. Jednotlivé mise jsou doprovázeny videopříběhem, který dává Spartan Ops novou šťávu. Každý hráč tak dostane dvě provázané kampaně plné dodatečného obsahu v jedné hře."

"Halo Infinity Multiplayer" zase slibuje prostředí je situováno do největší vesmírné lodi UNSC Infinity. Má nabídnout mnoho herních režimů, zbraní, vozidel, rozšiřitelnost brnění a také nové možnost vývoje vlastní postavy. "Poprvé v historii hry Halo, si hráč své vlastní brnění bude moci vylepšit podle sebe, už je tedy konec jednotvárným zbrojím. Postava bude v průběhu online bitev sbírat zkušenosti a hráč ji díky specializacím, které budou zpřístupněny po uvedení hry, bude moci podle svých představ vyvíjet," píše se v tiskové zprávě Microsoftu.

Read this next