Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Shrnutí první recenze Zaklínače 2

Názory polského časopisu CD Action.

Polský herní časopis CD-Action jako první na světě sehnal povolení zrecenzovat Zaklínače 2. Dle očekávání se hře dostalo vysokého skóre 9+/10, a to především za dospělý příběh, výbornou audiovizuální kvalitu, humor, vývoj hráčovy postavy a epický příběh, který se prý kvalitou a obsáhlostí vyrovná Mass Effectu 2.

Zásadní plus představuje také nelineární pojetí hry včetně systému morálky, který ovlivňuje vaše rozhodnutí. Díky rozvětvené příběhové lince se několikrát budete chtít vrátit na začátek, abyste si Zaklínače 2 užili ze všech úhlů a nenechali si ujít jediný quest. Recenzent CD-Action proběhl všechny tři akty, prolog a epilog za 24 hodin. Producent hry v našem včerejším rozhovoru hovořil o 40 hodinách jen u hlavní příběhové linky.

Výborný je prý také dynamický systém změny počasí a fyzikální engine, díky němuž se třeba i za deště postavy pohybují plynule, nenaráží do sebe a každá - od lidí až po monstra - se hýbe přirozeně a po svém, pochvaluje si CD-Action.

Mezi jediné zápory podle redaktorů patří stealth části hry, samotný konec a také bitvy s bossy, které jsou místy příliš jednoduché. Český Eurogamer zveřejní svou recenzi Zaklínače 2 příští týden a hodnocení možná prozradíme už na půlnoční párty :)

Read this next