Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Producent Modern Warfare 3 žádá hráče o lepší hodnocení

Hráči tam nové Call of Duty rozcupovali.

Stává se to dnes a denně - vyjde velká pecka a fanoušci konkurenční hry, zklamaní hráči, nebo někdy i samotní konkurenti naklikávají na Metacriticu velmi negativní uživatelské hodnocení a píší nenávistné recenze. Stalo se to například u Portal 2 a stalo se to i nyní u Modern Warfare 3.

Modern Warfare 3 si od kritiků odneslo převážně velmi pozitivní hodnocení a hra se pohybuje kolem 90 bodů ze 100. Ovšem uživatelské skóre je na Metacriticu výrazně dole a server tak zaplavuje jedna nenávistná "recenze" za druhou.

Šéf studia Sledgehammer Games, Glen Schofield tak požádal hráče na svém Twitteru o nápravu. Napsal, že uživatelská hodnocení jsou na Metacritic.com neobvykle nízká a že hráči, kteří rádi chodí na MW3 stránku na Metacriticu, mohou tvůrcům hry pomoci. Zároveň ale dodal, že chce, aby byli hráči čestní a upřímní. Neříkal si přímo o osmičky, devítky, nebo desítky.

Xbox 360 verze má průměrné hodnocení kritiků na Metacritic 89, PS3 verze 88 a PC verze 83. Uživatelská hodnocení jsou pak následující: Xbox 360: 3,0, PlayStation 3: 2,3, PC: 1,6. Čeho tím chtějí tito uživatelé dosáhnout?

V případě Portal 2 následně sjednal Metacritic nápravu a po pár dnech už bylo uživatelské hodnocení zase normální. Dá se očekávat, že se do normálu vrátí dřív či později i uživatelské hodnocení Modern Warfare 3.

Hráli jste už Modern Warfare 3? Jaké hodnocení byste dali hře vy?

Producenti Modern Warfare 3 zvou na premiéru.

Read this next