Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Naše recenze Borderlands 2 už v úterý

A F1 2012 den předtím.

Podzimní herní mánie nabírá na obrátkách. Důkazem toho jsou mraky novinářských review nebo preview verzí, které po návratu z prázdnin doslova zavalily většinu redaktorů (viz uplynulý silný týden s XCOM: Enemy Unknown, NHL 13, Skyrim: Hearthfire, Resident Evil 6 či HALO 4).

Jednou z nejsledovanějších AAA her měsíce jsou bez debaty Borderlands 2, a tak nás těší možnost avizovat, že jejich recenzi si na stránkách Eurogameru přečtete už v úterý 18. září v 18 hodin. Oficiálně se hra dostane do prodeje příští pátek.

Navzdory určitým potížím s rozchozením nadstandardně chráněné PC verze na Steamu (týká se jen novinářů) si ji Miloš Bohoněk užil. S kolegy ze Score ochutnal i kooperativní multiplayer, na němž tato komiksová RPG akce dost staví. Jeho prozatímní názor, který v textu určitě rozvede, byste měli vidět někde okolo v SMSce (předtím psal o Borderlands 2 v dojmech; IGN dali v přednostní recenzi 9/10).

O den dříve, přesně v pondělí 17. září v 15:00, zase zveřejníme recenzi letošního ročníku závodů F1 od Codemasters. Specialista na formule Michal Jonáš má k dispozici hned dvě verze: ne úplně doladěnou starší xboxovou review-verzi a novější PC verzi. Ta nejspíš vyhraje i kvůli típaní obrázků a snad bude po vyčerpávajících dojmech Marka Beniače z rozehrání ještě mít o čem psát.

Vedle toho Eurogamer momentálně připravuje videoobsah k Battlefield 3: Armored Kill, vlastní dojmy z Mists of Pandaria pro World of Warcraft a Heart of the Swarm pro Starcraft 2, téma o Sedmero skalpech ve stylu Dishonored, textové recenze FIFA 13, LittleBigPlanet pro VITA nebo Guild Wars 2, nad nimiž po delším hraní vynese Jíra Sládek verdikt již tento víkend!

Read this next