Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Demo Resident Evil Village přístupné jen po omezenou dobu

+ režim Mercenaries, čtvrtý trailer.

Capcom vysílal další program Resident Evil Showcase zahrnující informace o nadcházejícím hororovém titulu Resident Evil Village. Kromě nového traileru s herními záběry, představujícími nové nepřátelé a tajemná místa Village, potvrdil Capcom herní režim The Mercenaries s přidanými funkcemi.

Nejnovější trailer vtáhne fanoušky hlouběji do záhadného prostředí a ukáže jeho rozmanitost i nové nepřátele, se kterými se hráči setkají. Nové záběry poskytly vodítka k podzemní továrně, která hromadně produkuje humanoidní tvory a obrovské umělé jezero, stěží skrývající kolosální vodní monstrum. Tajemný muž z lednové Resident Evil Showcase je odhalen jako Heisenberg. Ačkoliv je jeho jméno známé, jeho role zůstává nejasná. Jakou roli sehraje v příběhu hledání dcery Ethana Winterse? Sériový veterán Chris Redfield také ukazuje sporný motiv, což vytváří další tajemství.

Watch on YouTube

Nabitá akce se nezastaví, jakmile skončí příběh Ethana. Režim The Mercenaries přinese bohatý obsah a odměnami a nabíne rozmanitost a znovuhratelnost nad rámec hlavního příběhu Resident Evil Village. Hráči musí plnit stále náročnější úkoly, než vyprší čas v tomto dalším herním režimu, který se odemkne po dokončení hlavní kampaně. V módu se objeví Duke z hlavní hry, který nabízí zbraně a upgrady, které vám pomohou výzvy zvládnout. Kromě toho mohou hráči získat schopnosti, které vylepšují jejich zbraně nebo fyzické schopnosti.

Před multiplatformním demem si jen hráči na PlayStation 4 a PlayStation 5 mohou zahrát třicetiminutové demo, které bylo dostupné pouze osm hodin o uplynulém víkendu a příští šance zase bude 25. dubna od 19. hodin (preload 16. dubna v jednu ráno).

V pozdějším hodinovém demu už pro všechny platformy (i Xbox Series X / S, Xbox One, PC na Steamu a také Stadia) pak budete moci prozkoumat vesnici a hradní oblast. Demo bude omezeně přístupné pouze 24 hodin a to od 2. května od dvou hodin od rána. Evropa si ho bude moci preloadovat již 30. dubna od dvou hodin od rána

Capcom také uvedl, že Resident Evil 4 bude později v tomto roce dostupný ve VR na Oculus Quest 2. Další informace budou sděleny na dalším Oculus Gaming Showcase, který proběhne 21. dubna o půlnoci na Twitchi, Facebooku a YouTube.

Read this next