Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámeno Call of Duty: Black Ops

Podíváme se nejen do Vietnamu.

Nakonec tedy nemusíme čekat na oznamovací trailer, který se objeví v Gametrailers TV zítra dopoledne. Treyarch již oficiálně oznámil nové Call of Duty s podtitulem Black Ops.

Oznámení proběhlo spuštěním oficiální stránky - callofduty.com/blackops/ - na které zatím nejsou žádné informace, pouze velké “coming soon” a kratičký blogový zápisek od vývojářů. V něm se píše:

“V Treyarchu jsme nadšení, že můžeme odhalit náš nejnovější počin - Call of Duty: Black Ops! Dívejte se na CallOfDuty.com/blackops, kde bude časem více detailů. Sledujte také @JD_2020 a @Treyarch na Twitteru - tam se dozvíte nejnovější novinky a diskuze o Black Ops.”

Hned pod logem je na oficiálním webu i datum vydání - 11. 09. 10 - přeloženo do našeho formátu: 9. listopadu 2010. Toť vše, co víme oficiálně.

Dále se spekuluje, že by hra mohla být průřezem historie a její různé části by se měly odehrávat během studené války, druhé světové a v současnosti. Chybět by neměly ani mise ve Vietnamu, na Kubě, v Jižní Americe a dokonce by ve hře měla být i nechvalně známá mise britských SAS, kteří zasahovali v roce 1980 v Londýně na íránské ambasádě.

Black Ops by měla obsahovat i poměrně oblíbený zombie mód, známý z Call of Duty: World at War, včetně dedikovaných serverů pro PC verzi. Ty v předchozím Call of Duty: Modern Warfare 2 chyběly.

První detaily o hře, stejně jako ukázky (snad) hratelnosti, bychom měli vidět zítra dopoledne, kdy bude odvysílána GT TV, která slibuje exkluzivní trailer.

Read this next