Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PC termín Black Ops: Escalation DLC

Podle Gamestopu rovnocenný běžným hrám.

Pokud jste nadšenými PC hráči multiplayeru Call of Duty: Black Ops a závidíte hráčům na Xbox 360, že už mají předražené čtyři MP mapy v rámci přídavku Escalation, můžete schovat poplakaný kapesník. Na PC se totiž tento přídavek začne prodávat 2. června. Jak moc bude předražený, to se zatím neví.

Datum se objevilo na oficiálních stránkách Escalation přídavku. Zajímavé je, že PC verze DLC tam má datum, zatímco Playstation 3 verze má pouze "vyjde brzy". Ale to asi bude mít co dělat s výpadkem Playstation Network.

Zajímavou informací je také fakt, že herní řetězec GameStop považuje vydání DLC Escalation za stejně velkou událost, jako je vydání jakékoliv jiné velké hry. Na konferenci pro investory totiž řekli, že vydávání DLC "je už stejně důležité, jako vydávání klasických krabicových titulů". Není tedy divu, že dělali Escalation Packu velkou reklamu a v den vydání prodali 50 000 předplacených kódů na stažení tohoto přídavku. Během prvního týdne pak prodali 200 000 předplacených kódů.

Ostatně, výdělky GameStopu z digitálních prodejů už nyní (za úvodní měsíce 2011) dle jeho vyjádření překonaly výdělky za celý minulý rok a neustále se zvyšují.

Read this next