Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Spekulace o náplni Gears of War 3

Ještě před oficiálním ohlášením.

K oficiálnímu ohlášení Gears of War 3 by mělo dojít až příští týden, podle posledních zpráv v pondělí, v noční televizní talk show Jimmyho Fallona. Časopisu Edge se ale podařilo získat několik informací o hře už nyní.

Menších obměn dozná známý systém krytí. Epic Games totiž do hry přidají nový druh nepřátel, které budou mít chapadla, jež na vás dosáhnou, i když se budete ukrývat.

Vy ale budete mít další novinku, jak proti nim bojovat. K dispozici dostanete speciální výbušniny, které se dokážou prokopávat pod zemí a tak můžete krásně dostat i velice dobře ukryté nepřátele.

Zatímco v prvních dvou hrách vaše krytí zajišťovaly zejména všední objekty kolem vás, tentokrát se budete moci chránit i mechanickým oblekem - ten nebude samozřejmě jen na ochranu, ale i na škodění nepřátelům.

Zdroje časopisu Edge dále prozradily, že hra se bude odehrávat v letním období a ocitnete se i v dosud neprobádaných oblastech - například pod vodou. Demo na Unreal Engine 3 ukazovalo také oblasti v džungli, které se také dostanou do Gears of War 3. Předpokládá se, že půjde o Island of Vectes, jenž byl představen v knize Gears Of War: Jacinto's Remnant, odehrávající se po konci herní dvojky.

Read this next