Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Recenze Skyrimu na Eurogameru už ve čtvrtek

Opět informační náskok.

Naplno si uvědomujeme, jak je pro vás důležité znát verdikt a přečíst si podrobný rozbor ještě před příchodem každé z očekávaných her, abyste věděli, jestli si ji máte v den vydání jít koupit nebo ne. The Elder Scrolls: Skyrim v tomto směru naváže na stále osamocenou pondělní recenzi Modern Warfare 3 a neporuší pravidlo, na nějž jste od Eurogameru za ta léta zvyklí.

Recenzi tohoto nového fantasy RPG od Bethesdy si na našich stránkách budete moci přečíst již tento čtvrtek 10. listopadu přesně ve 14:00 středoevropského času. Tedy den před oficiálním datem vydání české verze na pulty obchodů.

Autor Miloš Bohoněk už některé ze svých názorů na plnou verzi Skyrimu vyjádřil minulý týden v podcastu. Nyní, kdy má za sebou desítky hodin hraní, k nim dodal: "Pořád si připadám, jako bych byl na začátku. Je to dobře, nebo špatně? A ještě něco: v Bethesdě by si konečně měli najmout někoho na AI. A taky na loadingy. Místy si připadám jako v Oblivionu."

Vyhraje u recenzenta nadšení z herního světa, soubojů s draky, umělecky hezké grafiky a celkové atmosféry? Nebo převáží ty objektivní chyby Skyrimu, co úplně zanedbatelné nejsou (a tím nemyslíme prolínající se textury), či je omluví megalomanský celek? Dozvíte se už zítra... Zatím snad nic nepokazíme, když naznačíme, že naši evropští kolegové z rodiny EG svou známkou určitě překvapí.

P.S. K dispozici už také máme od distributora (obsahově shodnou) PC verzi, ze které na závěr týdne připravujeme ještě rozdílovou PC recenzi, videa a další materiály z české verze, jejíž výroba stála 1,25 milionu korun.

Poslední trailer

Read this next