Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První tři DLC pro Cyberpunk 2077 oficiálně přiblíženy

+ patch 1.3, videa.

Děje se tak zrovna v době, kdy hra úplně vypadla z TOP 20 nejprodávanějších na PlayStation Store v červenci, zatímco měsíc předtím byla jedničkou.

CD Projekt Red dnes představil údajně brzký (datum zatím neurčeno) patch 1.3 pro všechny verze Cyberpunk 2077 ve speciálním streamu na homepage.

Z výpisu změn stojí za vypíchnutí hlavně trojice vůbec prvních mini-DLC zdarma, která budou součástí zmíněného updatu.

Jedná se o nová oblečení, nový vůz a alternativní vzhled Johnnyho Silverhanda.

"Johnny Silverhand's Alternative Appearance" si můžete zapnout v nastavení, v záložce "Additional Content".

Několik nových bund - Multilayered Syn-Leather Deltajock Jacket a Luminescent Punk Jacket - najdete v apartmánu V po obdržení zprávy od Viktora po dokončení The Ride. V základu jsou ve vzácné kvalitě, ale lze je dovyrobit do ještě vyšší kvality.

Archer Quartz "Bandit" je nové nomádské vozidlo, dostupné buď jako odměna nebo k zakoupení (v závislosti na volbách hráče) po dokončení Ghost Town a obdržení zprávy od Dakoty či Rogue. Pokud vám nepřišla, buďte v oblasti Badlands a vzdalte se více od workshopu Dakoty, možná potřebuje více dnů na kontaktování vás.

Polské studio jinak uvedlo, že na patchi 1.3 si dalo extra záležet a je tím zatím největším.

Mezi změny patří třeba vylepšený systém minimapy, nové metody pro snadnou změnu perků (abyste mohli experimentovat s postavou) či úprava, aby bylo jasnější dění v jednom questu.

Níže ještě oficiální videosrovnání chodu hry s předešlým a tímto patchem - ačkoli výrobce se stále bojí povolit komentáře uživatelů:

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next