Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

War Thunder nasazuje oceánské námořnictvo

Bitevní křižníky a bitevní lodě.

Společnost Gaijin Entertainment oznamuje, že příští velká obsahová aktualizace přinese bitevní křižníky a bitevní lodě. Těžké námořnictvo s torpédoborci, křižníky a bitevními loděmi se spolu s pozemními vozidly, letadly, vrtulníky a pobřežní flotilou stane pátým typem bojové techniky ve War Thunderu.

Námořní bitvy War Thunderu začaly střetem lehkých a rychlých lodí pobřežních sil, jako jsou torpédové čluny, dělové čluny a minolovky. Do War Thunderu byly později přidány další typy lodí, včetně fregat, torpédoborců a křižníků. Aktualizace „New Power" přinese kolosální bitevní křižníky a bitevní lodě, které se mohou pochlubit těžkým pancířem a děly velké ráže.

Watch on YouTube

Mezi tyto velké lodě patří britská bitevní loď Dreadnought, německá bitevní loď Westfalen, americký těžký křižník New Orleans a mnoho dalších slavných lodí. Dreadnought je ze seznamu pravděpodobně nejznámější. Stavba této bitevní lodi na počátku 20. století způsobila okamžité zastarání flotil jiných národů, a to kvůli dvěma klíčovým rysům: zbrojní schéma „samá-velká-děla" s nebývalým počtem děl těžkého kalibru a pohon zajištěný parní turbínou. Ostatní země spěchaly čelit této hrozbě podobnými válečnými stroji a v důsledku toho je celá generace tehdejších bitevních lodí běžně označována jako „dreadnoughts".

Herní zážitek byl u malých i velkých lodí vždy dosti odlišný a tento rozdíl se zvětší s připlutím bitevních lodí. Proto budou technologické stromy námořnictva rozděleny do dvou samostatných stromů, na pobřežní flotilu a oceánskou flotilu se samostatný postupem. Hráči budou moci používat jakékoli již odemknuté lodě a vycvičit stávající posádky lodí pro použití jakékoli jiného plavidla. To umožní nováčkům, kteří se zajímají pouze o větší lodě, úplně přeskočit malá plavidla, začít s torpédoborci a rychleji se dostat k křižníkům a bitevním lodím, zatímco vývojáři získají větší svobodu při výběru lodí pro nadcházející aktualizace.

Masivní námořní bitvy ve War Thunderu stále budou zahrnovat všechny typy lodí z pobřežních i oceánských flotil, což znamená, že rychlé torpédové čluny a dělové čluny budou bojovat společně s velkými loděmi a letadly, aby dosáhly týmového vítězství.

Read this next